Μαθητές

Γράφτηκε από τον/την Κοκκινίδης Ιωάννης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης - πρόγραμμα Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων.

Λογότυπο Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς υλοποιούν το πρόγραμμα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ».

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ είναι μία εκπτωτική κάρτα, η οποία απευθύνεται σε νέους ηλικίας από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 37 ακόμα χώρες του εξωτερικού, σε κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως: πολιτισμός, εκπαίδευση, καταστήματα, μεταφορές, τουρισμός, υγεία κλπ. Το κόστος της Κάρτας είναι 10? και ισχύει για ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή τα μέλη της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στην Ελλάδα είναι περίπου 10.000.

Στόχος μας είναι να κάνουμε το πρόγραμμα όσο το δυνατό περισσότερο γνωστό στους νέους στη χώρα μας. Για το σκοπό αυτό, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη δική σας συνδρομή, καθώς έρχεστε καθημερινά σε επαφή με τους νέους εκπαιδευόμενους, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν σημαντικά οφέλη από την απόκτηση της Κάρτας, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική συγκυρία της οικονομικής κρίσης.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210 25 99 444 / 422.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Φίλιππος Λέντζας

Κατηγορία: