Αρχική

Γράφτηκε από τον/την Κοκκινίδης Ιωάννης

Οι Robo-Wonderers σε συνέχεια των επιτυχιών τους σε Ελλάδα (1ο Βραβείο έργου STEM) και Σλοβακία (1ο Εθνικό Βραβείο), κατάφεραν να διακριθούν και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο κερδίζοντας τη 2η θέση ως επιλαχών στην ηλικιακή κατηγορία 16 έως 19 ετών.

Το eTwinning είναι το μεγαλύτερο δίκτυο εκπαιδευτικών στην Ευρώπη. Στη δράση κάθε χρόνο διαγωνίζονται αρκετές εκατοντάδες έργα από όλη την Ευρώπη σε διάφορες κατηγορίες. Το επίπεδο του διαγωνισμού είναι υψηλό και η παιδαγωγική αξία που επιτυγχάνεται από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους, που συμμετέχουν στα έργα, αυξάνεται ποιοτικά κάθε χρόνο. 

Στο φετινό Διαγωνισμό Βραβείων eTwinning 2019 υποβλήθηκαν συνολικά 860 έργα, σε όλες τις κατηγορίες του διαγωνισμού. Συνολικά 8 συνεργατικά έργα σε 4 ηλικιακές κατηγορίες και 8 έργα σε ειδικές κατηγορίες βραβεύονται για τις μεγάλες προσπάθειές τους να φέρουν την καινοτομία στις τάξεις της Ευρώπης! Μεταξύ τους βραβεύονται 9 ελληνικές συμμετοχές που αναλύονται σε 3 πρώτα βραβεία, 2 δεύτερα και 3 ειδικά!

Το Γενικό Λύκειο Βελβεντού για άλλη μια φορά βρίσκεται μέσα στη λίστα των νικητών!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία 2019 και τους νικητές του φετινού διαγωνισμού επισκευθείτε την ιστοσελίδα:

Ευρωπαϊκά Βραβεία: Νικητές 2019

 

Επισκευθείτε επίσης τις σελίδες:

Robo-Wonderers - eTwinning (Σελίδα Λυκείου)

Robo-Wonderers (Σελίδα Twinspace)

Κατηγορία: