Αρχική

Γράφτηκε από τον/την Κοκκινίδης Ιωάννης

Η νέα Σχολική Χρονιά μπαίνει με το δεξί για το Γενικό Λύκειο Βελβεντού, καθώς απονέμεται η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας στο έργο Robo-Wonderers και ανοίγει το δρόμο για συμμετοχή στον Εθνικό Διαγωνισμό Καλύτερου Έργου για το Σχολικό Έτος 2017-2018. Συγκινητικό ήταν το μήνυμα από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης του έργου με το οποίο ενημερωθήκαμε για την Ετικέτα Ποιότητας.

"Αγαπητέ/ή Ιωάννης Κοκκινίδης (Γενικό Λύκειο Βελβεντού "ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ"),

Συγχαρητήρια! Μόλις σου απονεμήθηκε η Ετικέτα Ποιότητας για το έργο Robo-Wonderers.

Συγχαρητήρια για την Ετικέτα Ποιότητας! Υλοποιήσατε ένα εξαιρετικό έργο που ενσωματώνει την εκπαιδευτική ρομποτική στη μαθησιακή διαδικασία με παιδαγωγικά καινοτόμο τρόπο, μέσα από συνεργατικές δραστηριότητες ανακαλυπτικής και βιωματικής μάθησης στο πλαίσιο διακρατικών και εθνικών ομάδων. Στα θετικά στοιχεία του έργου είναι ο πολύ καλός σχεδιασμός του έργου, το άψογα διαρθρωμένο Twinspace, η καλή επικοινωνία και συνεργασία ανάμεσα στους μαθητές, η αξιολόγηση των επιμέρους δραστηριοτήτων και η τελική αξιολόγηση του έργου, αλλά κυρίως τα χρονοδιαγράμματα, οι ξεκάθαρες οδηγίες, η υποστήριξη που παρείχατε στους μαθητές σας, τα κίνητρα και οι διαμόρφωση αυθεντικών καταστάσεων μάθησης (δημιουργία εικονικών εταιριών, πλαισίου ανταμοιβής των εργαζομένων τους, κρυπτονομίσματος), που διευκόλυναν τους μαθητές σας να αναπτύξουν πολλές δεξιότητες του 21ου αιώνα. Ένα πραγματικά καινοτόμο έργο! Καλή συνέχεια στη δημιουργική σας πορεία!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εθνική Υπηρεσία Στήριξης.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η Ομάδα του eTwinning"

Να σας θυμήσουμε ότι στη Σλοβακία, οι Robo-Wonderers κέρδισαν τον τίτλο του Εθνικού Διαγωνισμού καλύτερων έργων eTwinning για το έτος 2018.

Το Gymnázium Štefana Moysesa MOLDAVA NAD BODVOU με το πρόγραμμα «Robo-Wonderers» διακρίθηκε με το Πρώτο Εθνικό Βραβείο της Σλοβακίας (Δείτε εδώ). Συγχαρητήρια «Robo-Wonderers» εταίροι/φίλοι μας. Ευχόμαστε να διακριθεί η συνεργασία μας και από την Εθνική Επιτροπή eTwinning της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το έργο στην ιστοσελίδα: Robo-Wonderers - eTwinning

Επισκευθείτε το Twinspace του έργου: Robo-Wonderers

Αφήστε ένα σχόλιο για το έργο στο Βιβλίο Επισκεπτών: Guest Book

Κατηγορία: