Αρχική

Γράφτηκε από τον/την Κοκκινίδης Ιωάννης

Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) eTwinning, για την αναγνώριση των καλύτερων έργων eTwinning από πλευράς ελληνικών σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2017-2018 προκήρυξε τον 13o Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning.

Μέσα στους νικητές του 13ου Εθνικού Διαγωνισμού έργων eTwinning, βρίσκεται και το Γενικό Λύκειο Βελβεντού, με το έργο "Robo-Wonderers", το οποίο διακρίθηκε ως το καλύτερο έργο με θέμα τη Δράση STEM.

Συνολικά υποβλήθηκαν 155 αιτήσεις, ενώ για το συγκεκριμένο βραβείο διαγωνίστηκαν ανεξαρτήτου ηλικίας και κατηγορίας σχολείου. 

Συγχαρητήρια στους μαθητές που εθελοντικά, και πολλές φορές εκτός σχολικού ωραρίου, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου που οδήγησε στο τελικό αυτό προϊόν που λέγεται "Robo-Wonderers".

Να σας θυμήσουμε ότι στη Σλοβακία, οι Robo-Wonderers κέρδισαν τον τίτλο του Εθνικού Διαγωνισμού καλύτερων έργων eTwinning για το έτος 2018.

Το Gymnázium Štefana Moysesa MOLDAVA NAD BODVOU με το πρόγραμμα «Robo-Wonderers» διακρίθηκε με το Πρώτο Εθνικό Βραβείο της Σλοβακίας (Δείτε εδώ).

Οι δύο αυτές διακρίσεις του έργου σε εθνικό επίπεδο, δίνουν ελπίδα στους "Robo-Wonderers" και για Ευρωπαϊκή διάκριση των οποίων οι αιτήσεις τρέχουν την παρούσα περίοδο (Νοέμβριος 2018).

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το έργο στην ιστοσελίδα: Robo-Wonderers - eTwinning

Επισκευθείτε το Twinspace του έργου: Robo-Wonderers

Αφήστε ένα σχόλιο για το έργο στο Βιβλίο Επισκεπτών: Guest Book

 

Κατηγορία: