Αρχική

Γράφτηκε από τον/την Κοκκινίδης Ιωάννης

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

23/3/2020

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε σχετικά με τη λειτουργία Ασύγχρονης εξ Αποστάσεως Eκπαίδευσης που θα υλοποιηθεί τις επόμενες ημέρες για την υποστήριξη των μαθητών/τριων του σχολείου μας. Για τη διαδικασία αυτή απαιτείται εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Με την εγγραφή τους οι μαθητές/τριες αποκτούν μαθητικό λογαριασμό ΠΣΔ μέσω του οποίου έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης στη σελίδα https://register.sch.gr/students/ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ)

Επίσης, για την εφαρμογή του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 και του νόμου 4624/2019 θα χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://register.sch.gr/students/admins/studentsNew.php

Σας ενημερώνουμε ότι το ΠΣΔ είναι ιδιαίτερα απασχολημένο για τούτο επιμείνετε στην προσπάθειά σας.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα σας στείλουμε τα στοιχεία των συναδέλφων που ήδη έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα, ώστε να έχει τη δυνατότητα ο κάθε μαθητής να παρακολουθήσει την εξ αποστάσεως διδασκαλία του κάθε μαθήματος.

Για τυχόν απορίες σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το σχολείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2464031480

Η  Διευθύντρια

Άρτεμις Σερδάκη

 
Κατηγορία: