Αρχική

Γράφτηκε από τον/την Κοκκινίδης Ιωάννης

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

15/5/2020

Αγαπητοί γονείς,

Τη Δευτέρα, 18 Μαϊου 2020, περιμένουμε τα παιδιά μας, των Α΄και Β΄τάξεων στο σχολείο.

Έχουμε φροντίσει για την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλούς λειτουργίας του σχολείου και προστασίας της υγείας όλων, μαθητών/τριων και εκπαιδευτικών.

Υπάρχουν αντισηπτικά σε κάθε σχολική αίθουσα και στους κοινόχρηστους χώρους, χειροπετσέτες και χαρτί υγείας στο χώρο των τουαλετών και αύριο Σάββατο, 16/5/2020 το συνεργείο του Δήμου θα προβεί στην απολύμανση όλων των χώρων – εντός και εκτός – του σχολικού συγκροτήματος.  Επίσης, ο Δήμος φρόντισε για τη διάθεση πρόσθετου προσωπικού καθιαριότητας έτσι ώστε να καθαρίζονται οι κοινόχρηστοι χώροι δύο φορές στη διάρκεια του ημερήσιου προγράμματος.

Διαμορφώσαμε τις αίθουσες διδασκαλίας σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και το κάθε τμήμα χωρίζεται σε δύο υποτμήματα με την παρουσία των μαθητών σε δύο υποομάδες από τις οποίες η μία θα έρχεται στο σχολείο Δευτ.-Τετ.-Παρ. και η 2η Τρίτη - Πέμπτη, εναλλάξ.

Εφιστούμε την προσοχή στην οδηγία του ΕΟΔΥ που στάλθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και σας αποστείλαμε: «Τα σχολεία θα πρέπει να είναι προετοιμασμένα για εμφάνιση κρουσμάτων COVID-19 στις μονάδες τους, ανεξάρτητα από το επίπεδο μετάδοσης της νόσου στην κοινότητα».

Σας στέλνουμε για ακόμη μία φορά βασικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και σας παρακαλούμε να συζητήσετε με τα παιδιά σας για την υπεύθυνη στάση τους στην τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κίνδυνο του COVID-19.

Επειδή  το Κυλικείο του σχολείου ΔΕΝ λειτουργεί, σας παρακαλούμε φροντίσετε, εφόσον το επιθυμείτε, τα παιδιά να έχουν μαζί τους το κολατσιό τους.

Απαγορεύεται η είσοδος στο σχολείο οποιουδήποτε προσώπου εκτός μαθητών και εκπαιδευτικών, επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μας για ό,τι τυχόν υπάρξει ανάγκη. Το ίδιο ισχύει και για τους μαθητές των οποίων η υποομάδα δεν έχει μάθημα τη συγκεκριμένη ημέρα.

Οι μαθητές/τριες θα εισέρχονται στις τάξεις τους, ερχόμενοι στο σχολείο, διότι δε θα γίνεται συγκέντρωση στην πρωϊνή προσέλευση.

Σας στέλνουμε πίνακα  προσέλευσης των μαθητών στο σχολείο

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ : 09:00

Α΄ΤΑΞΗ

A1 

Α1Α : Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή

Στην Αιθ. Α1

Γ. Βλάχος  –  και Μαρ. Ζίγκου 

Α1Β : Τρίτη, Πέμπτη

Στην Αιθ. Α1

Μ. Καϊμάκ - Δ.  Μινάϊ

A2

Α2Α : Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή

Στην Αιθ. Α2

Μ. Μπαλάνη  – και Χαρ. Σιλίρης 

Α2Β :  Τρίτη, Πέμπτη

Στην Αιθ. Α2

Θ. Σταμάτη – Γ. Φράγκου

 

Β΄ΤΑΞΗ

Β1

Β1Α  : Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή

Στην Αιθ. Β1

Ιωαν. Αγοράτσιου  – και  Μ. Κάντζιου

Β1Β : Τρίτη, Πέμπτη

Στην Αιθ. Β1

Ηρώ Καραβαγγέλα – Γ. Μύρος

Β2

Β2Α : Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή

Στο Εργ. Φ.Ε.

ΟΡ. Ντουλελλάρι – και Ιωαν. Ταχίρι

Β2Β : Τρίτη, Πέμπτη

Στο Εργ. Φ.Ε.

Δ. Τσέκα- Αν. Χατζηνικολάου

Είμαστε στη διάθεσή σας,  στο τηλέφωνο του σχολείου: 2464031480 ή το email του σχολείου:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η  Διευθύντρια

Άρτεμις Σερδάκη

Κατηγορία: