Αρχική

Γράφτηκε από τον/την Κοκκινίδης Ιωάννης

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

18/6/2020

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή του παιδιού σας στην επόμενη τάξη φοίτησής του και σας υπενθυμίζουμε τις οδηγίες που ήδη σας έχουν σταλεί:

  1. Η Υποχρέωση ηλεκτρονικής εγγραφής αφορά όλους τους μαθητές που θα φοιτήσουν στη Β΄ και στην Γ΄ τάξη το επόμενο σχολικό έτος, 2020-2021.
  2. Προθεσμία ηλεκτρονικής εγγραφής : Από 18 Ιουνίου 2020 μέχρι 02 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59
  3. Διεύθυνση ηλεκτρονικών εγγραφών : https://e-eggrafes.minedu.gov.gr
  4. H είσοδος στην εφαρμογή e-εγγραφές γίνεται με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis). Ο κηδεμόνας που θα υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτηση με κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) θα πρέπει να είναι αυτός/ή που έχει δηλωθεί ως κηδεμόνας στο σχολείο. Σε αντίθετη περίπτωση, παρακαλείστε: α. να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκτήσετε κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) ή β. να πραγματοποιήσετε την αλλαγή στοιχείων του κηδεμόνα άμεσα, δηλώνοντας ως κηδεμόνα τον γονέα/κηδεμόνα που διαθέτει κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis). Η αλλαγή θα γίνει από το σχολείο μετά από επικοινωνία με τη σχολική μονάδα.
  5. Για την ηλεκτρονική εγγραφή είναι απαραίτητα :

Α. Η διεύθυνση κατοικίας όπως έχει δηλωθεί  στο σχολείο. Σε περίπτωση που δεν κατοικείτε πλέον στην ίδια διεύθυνση, πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα με το σχολείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αλλαγή.

Β. Η ακριβής ημερομηνία γέννησης του/της μαθητή/τριας είναι αυτή η οποία έχει ήδη δηλωθεί στο σχολείο και έχει καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα Myschool. Αν υπάρχει θέμα διόρθωσης, πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα με το σχολείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αλλαγή.

Γ. Ο Αριθμός Μητρώου μαθητή/τριας είναι αυτός  που αναγράφεται στον έλεγχο ετήσιας επίδοσης, που σας στάλθηκε την Τρίτη, 16/6/2020.

 

Για όποια βοήθεια τυχόν θελήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο σχολείο στο τηλέφωνο 2464031480. Έχετε κατά νου ότι βρισκόμαστε σε περίοδο Πανελλαδικών Εξετάσεων και γι' αυτό σας παρακαλούμε φροντίσετε άμεσα για την ηλεκτρονική εγγραφή του παιδιού σας.

Η  Διευθύντρια

Άρτεμις Σερδάκη

Κατηγορία: