Πανελλαδικές Εξετάσεις

Γράφτηκε από τον/την Κοκκινίδης Ιωάννης

Το Γενικό Λύκειο Βελβεντού σας εημερώνει:

Oι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2016, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία ορίζεται από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου ως και την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είτε με το παλιό-καταργούμενο σύστημα είτε με το νέο σύστημα. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία (11-29 Φεβρουαρίου) είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Επισκευθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο που οδηγεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και ενημερωθείτε σχετικά με τις εγκυκλίους για την υποβολή των αιτήσεων-δηλώσεων συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2016 για τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ:

Αίτηση για πανελλαδικές

Επίσης το Υπουργείου Παιδείας ανάρτησε 26 ερωτήσεις και απαντήσεις για τη διαδικασία των αιτήσεων που μπορούν να φανούν χρήσιμες στους υποψηφίους. Μπορείτε να τις βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Χρήσιμες ερωτήσεις-απαντήσεις